Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Wizy κατόπιν αξιολόγησης έγινε επίσημο μέλος του GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου). Ο GRECA ουσιαστικά εκπροσωπεί το σύνολο της αγοράς του e-commerce. Η Wizy λοιπόν, ούσα επίσημο μέλος του GRECA, είναι σε θέση να πληροφορεί αμέσως τους πελάτες της για όλες τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο του e-επιχειρείν, και δη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σημειωτέον πως μπορείτε να μας βρείτε στον κατάλογο των μελών του GRECA.

Τι είναι το GRECA Trustmark

Στις κύριες δράσεις του GRECA συγκαταλέγεται και το GRECA Trustmark. To GRECA Trustmark είναι ουσιαστικά ένα σήμα αξιοπιστίας, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. (Greek ECommerce Association) σε συνεργασία με το ELTRUN, το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα. Στόχος του εν λόγω σήματος αξιοπιστίας είναι η πιστοποίηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αλλά και η διαβεβαίωση των καταναλωτών που επισκέπτονται τα πιστοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σχετικά με το ότι τηρείται η νομοθεσία, οι βέλτιστες πρακτικές και ο Κώδικας Δεοντολογίας.

Βάσει της αποσαφήνισης του GRECA Trustmark και του γεγονότος ότι η Wizy είναι επίσημο μέλος του GRECA, γίνεται κατανοητό πως η Wizy δύναται να κατευθύνει με τον σωστό τρόπο τους πελάτες των οποίων το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει αναλάβει να δημιουργήσει, προκειμένου οι ίδιοι να πληρούν και τα 122 κριτήρια αξιολόγησης του GRECA Trustmark και κατ’ επέκταση να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση κατόπιν αιτήσεως.

Να τονίσουμε πως σκοπό της απόφασής μας να ενταχθούμε επίσημα στον κατάλογο μελών του GRECA αποτελεί η επιθυμία μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες-συνεργάτες μας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ηλεκτρονικών καταστημάτων, έτσι ώστε να δημιουργείται μια σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.


Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις και κατ’ επέκταση να αποκτήσει το σήμα αξιοπιστίας GR.EC.A. Trustmark, η Wizy είναι στη διάθεσή σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε, προκειμένου να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σας συνιστούμε επίσης να μας ακολουθήσετε στα social media Facebook, Instagram, Twitter & Linkedin, έτσι ώστε να μείνετε συντονισμένοι και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!